2013. december 22., vasárnap

1. hét, 4. nap




1. Vegyétek át a 6-os tréninget (can/can't nyelvtani szerkezet), és mondjátok el 10-20-szor.





2. Gyakoroljátok ezt az új, 10-es tréninget (can/can't szerkezet). Ismételjétek el 20-30-szor, vagy még többször, egészen addig, amíg nem tudjátok fejből könnyen, és szünetek nélkül elmondani.

Training 10
Alex is on holiday in London but he can’t see his friend Lisa because she is on holiday in Budapest. Lisa is coming back to London on Saturday and Alex is leaving London on Friday. Alex can see his friend Geza. Alex can’t see Geza now because Alex is in London and Geza is in Moscow. Alex can see Geza on Friday, Saturday or Sunday because Alex is coming back to Moscow on Friday and Geza is leaving Moscow on Sunday.







3. Vegyétek át a Black Jack Comes Back, első fejezetének első részét (1. kép).






  


Az ingyenes változat letöltéséhez választhattok az alábbi platformok közül: 

Windows- (PC ) MAC ( Macintosh) , iOS ( iPhone , iPad) , Android ( Android okostelefonok , tabletek).

Használjátok az alábbi linkeket:

EN-HU Windows
  http://dl.sapcrystals.com/bj_demo/win/CrystalsBJ_EN_HU_Demo_Download.exe MAC http://cdn.esellerate.net/P/PUB9143483556/5012506125/Black%20Jack%20EN-HU%20Demo%20Download.dmg?authtoken=1386697792_2ebccabee55cefea8a61f6eb00767a30 iOS https://itunes.apple.com/hu/app/crystals-black-jack-en-hu/id550447245



4.  Gyakoroljátok a Black Jack Comes Back első fejezetének második részét (2. kép).
Kövessétek a lépéseket a feladatokat bemutató videó szerint (Első fejezet, 2. rész).





Szeretnénk felhívni a figyelmeteket a program elrendezésére. (Kétféleképpen lehet gyakorolni a szöveget: interaktív tréningek és extra feladatok. A program fő része a képekből és a hozzá tartozó szövegekből, interaktív gyakorlatokból és mondatrendező feladatokból áll. Az extra feladatok szórendező, mondatrendező, diktálás, kiejtési gyakorlatot, fordítást (angolról magyarra (vagy orosz,német, spanyol, francia), /vissza/fordítást magyarról angolra tartalmaznak, ahol fel tudjátok venni a hangotokat és ellenőrizni, összehasonlítani a kiejtéseteket az eredetivel.

Próbáljátok elkerülni a hibákat és maximálisan törekedni a folyékony beszédre. A program anyaga úgy épül fel, hogy nektek nem szükséges tanulni semmit. Anélkül fogtok emlékezni az anyagra, hogy észrevennétek.
A program megtanít beszélni és gondolkodni angolul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése